Selecteer een pagina

Claims zoals “neem geen contact op met mijn Medicare” of zelfs “iedereen moet toegang hebben tot de conditie van de ambachtelijke gezondheidsbehandeling, ongeacht de kosten” zijn in mijn ogen natuurlijk en ook onbewuste feedbacks die een onvoldoende begrip van onze welzijnszorg tonen. systeemrecord, zijn huidige en potentiële bronnen en ook de financieringstests waarmee de Verenigde Staten te maken hebben. Sta je toe een aantal van de emotionele toestanden uit de discussie te halen door kort na te gaan hoe de gezondheids- en welzijnsbehandeling in dit land opkwam en hoe dat ons denken en onze levensstijl met betrekking tot gezondheid en welzijnszorg heeft ontwikkeld.

Toegankelijkheid van moderne gezondheidszorgdiensten is iets waarvan we gemakkelijk kunnen aannemen dat dit zeker een voordeel voor dit land zou zijn. Het ervaren van een ernstige ziekte is een van de belangrijke uitdagingen van de levensstijl en om ermee om te gaan, zonder de middelen om te betalen, is het efficiënt beangstigend. Zoals we zouden moeten constateren, zullen onze experts, zodra onze experts de waarheden begrijpen, gaan ontdekken dat het behalen van dit doel zeker niet gemakkelijk zal zijn zonder onze eigen bijdrage.

Dit zijn de motieven die ik ga noemen om te proberen enig gevoel weg te nemen van wat er gebeurt in de Amerikaanse gezondheidszorg en de stappen die ons bedrijf kan nemen om dingen beter te maken.

Laten we om te beginnen vertrouwen op de Amerikaanse burgeroorlog. Omdat gevechten, gedateerde tactieken en het bloedbad van de moderne items van het tijdperk samenvloeiden om afstotelijke eindresultaten te veroorzaken. Zeker niet algemeen erkend is dat veel van de doden aan beide zijden van die strijd zeker niet het resultaat waren van een echt gevecht, maar van wat er gebeurde nadat een slag van een slagveld werd ingebracht.

Om te beginnen bewoog het ledigen van de gewonden met een slakkengang en dit veroorzaakte ernstige problemen bij de behandeling van de gewonden.