Selecteer een pagina

Met het heerlijke zonnetje wat steeds vaker begint te schijnen is ook het barbecue seizoen weer begonnen. Binnen de buiten keukens heb je veel verschillende varianten.

Zo heb je bij Barts Food Factory de ‘Wallo serie’. De Wallo serie kenmerkt zich door zijn rustige lijnen en eenvoud. Het is een compacte buitenkeuken, maar ook gewoon geheel compleet. Doordat je alle opties die je bij andere buitenkeukens hebt ook bij de Wallo Serie kan laten toevoegen. De Wallo serie is uitermate geschikt voor kleinere tuinen en is geschikt voor iedere tuinstijl van modern tot landelijk.

Praktische informatie

De Wallo serie is een modulaire buitenkeuken en is op verschillende manieren samen te stellen. De buitenkeuken wordt met de hand gemaakt van beton en wordt afgewerkt zodat deze bestand is tegen verkleuring en vet. De keuken kan je volledig personaliseren door opbergkasten en accessoires toe te voegen. Naast dat deze keuken eenvoudig zelf te plaatsen is kan deze ook tegen vergoeding geplaatst worden en is geschikt op een ondervloer van grind of op tegels.

De breedtes zijn mogelijk in 150 cm, 300 cm en 450 cm. Daarnaast kan deze buiten keuken ook in een hoekvorm worden geplaatst en zijn in twee verschillende kleuren verkrijgbaar Concrey (grijs) of Carbon (antraciet).

Basis

De basis van de Wallo serie is opgebouwd door het opstapelen van de U-vorm beton elementen. De hoogte van de buiten keuken varieert tussen de 90 cm en 150 cm. Naast dat je de Wallo serie kunt uitbreiden in de hoogte kun je deze ook in de lengte uitbreiden. Hierbij kan je denken aan de Wallo 300 of Wallo 450.

Kijk hier eens voor meer informatie over de Wallo serie.